Brand ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Programul de fidelizare a clientilor e365.ro

Punctele de fidelizare reprezinta modul nostru de a te recompensa pentru ca ne esti client fidel. Castigi puncte de fidelitate de fiecare data cand faci cumparaturi pe e365.ro. Punctele le poti folosi ulterior la noi achizitii de pe site-ul e365.ro.

Cat valoreaza punctele de fidelitate e365.ro?

Valoarea a 100 de puncte de fidelitate este 1 leu ( TVA inclus). Fiecarui produs ii corespunde un anumit numar de puncte. Punctele nu pot fi transformate si incasate in bani. Ele se pot folosi numai la achizitiile de produse de pe
site-ul www.e365.ro.

Cum castig puncte?

Castigi puncte de fidelitate pentru fiecare produs achizitionat de pe e365.ro. Poti consulta evidenta punctelor acumulate pana la ultima comanda autentificandu-te si accesand "Contul meu-->Punctele mele". Punctele acumulate in urma unei comenzi vor fi adaugate in contul tau dupa achitarea si trimiterea coletului.

Cum cheltuiesc punctele?

Poti cheltui punctele tale de fiecare data cand faci cumparaturi, in timpul procesarii cosului de cumparaturi, completand campul 'Puncte utilizabile' din caseta ' SUMAR COMANDA'  cu numarul de puncte pe care doriti sa le utilizati. In orice moment poti vizualiza in contul tau numarul de puncte disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata, facand click pe numarul de puncte afisat in meniul tau de client. Nu este obligatoriu sa folosesti toate punctele din cont pentru a obtine discount la o comanda, avand posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit de tine. (care sa echivaleze cu o suma intreaga, fara zecimale).

Puncte de fifelizare e365.ro

Ce se intampla daca returnez o comanda?

Daca doresti sa returnezi o comanda la care ai folosit puncte de fidelitate ,acestea nu ti se returneaza. Daca doresti sa returnezi o comanda, punctele castigate in urma acesteia se vor scadea.

 

* Punctele de fidelitate nu sunt transferabile si nu pot fi convertite decat in produse de pe site-ul e365.ro . Abuzurile sau frauda vor atrage dupa sine suspendarea drepturilor clientului de a participa la programul de fidelitate. Punctele se pot acorda numai persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct din showroom. Punctele obtinute in urma in urma unei comenzi neridicate se vor anula. e365.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura programului de fidelitate sau de a-l suspenda.

În curs de procesare...
Up