Brand ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Politica de confidentialitate

Compania care administreaza site-ul www.e365.ro este S.C. ALPLAST S.R.L., inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/6887/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO14094722.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. S.C. ALPLAST S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare

Securitatea datelor personale si a informatiilor

ALPLAST SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 23396 

e365.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile e365.ro sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de e365.ro prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). e365.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia companiei de marketing direct (al acestuia).Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul e365.ro, ele fiind accesibile numai de catre personalul autorizat al Societatii prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus. In cazul platii online cu cardul datele sunt procesate exclusiv de procesatorul de carduri. e365.ro nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Site-ul www.e365.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale platformei software pe care este conceput si gazduit site-ului e365.ro, Societatea nu-si asuma nici o responsabilitate.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe e365.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. e365.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

e365.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul e365.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul e365, se pot dezabona utilizand linkul din partea de jos a newsletterulului e365 primit prin e-mail.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele procesatorului de carduri, iar e365.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare, suport, sesizari si reclamatii ne puteti contacta la adresa contact@alplast.ro.

 

În curs de procesare...
Up