Brand ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Articole e365.ro

Data adăugării: 18/03/2015 Beneficiile jocurilor puzzle pentru dezvoltarea copiilor

Cunoastem cu totii beneficiile multiple pe care jocurile puzzle le presupun pentru copii si pentru dezvoltarea lor. Copiii incep de obicei cu jocuri simple, care sunt reprezentate de contururile unor forme ce corespund unor modele pe o tabla de joc. De aici, acestia trec la siluete mai complexe ale obiectelor din lumea reala care necesita mai mult efort.

Ultimul pas pe care oamenii il fac in ceea ce priveste jocurile puzzle este de obicei reprezentat de jocurile cu multe piese, de complexitate variata. Persoana ce incearca sa rezolve acest joc este ghidata de o imagine pe care trebuie sa o construiasca. Exista astfel trei beneficii de baza pe care un puzzle il presupune pentru dezvoltarea copiilor: aptitudini fizice (de la tinerea pieselor jocului si intoarcerea acestora pana se potrivesc intr-un anume loc), abilitati cognitive (in timp ce rezolva problemele unui puzzle) si aptitudini emotionale (acestia invata rabdarea si sunt rasplatiti atunci cand completeaza un joc cu imaginea formata de piesele acestuia). Aceste trei abilitati de baza sunt cele ce duc la dezvoltarea unei persoane integre. Jocurile puzzle ofera o oportunitate pentru copiii mici sa se concentreze pe o activitate care are o finalitate, completand o imagine placuta.

puzzle copii

In plus fata de aceste abilitati, rezolvarea unui astfel de joc alaturi de un prieten sau un membru al familiei permite de asemenea dezvoltarea aptitudinilor sociale, intrucat acestia lucreaza impreuna si comunica despre ce piese se potrivesc unde. Toate activitatile facute impreuna cu cel putin o alta persoana vor avea acest beneficiu.

Fiecare dintre cele trei aptitudini de baza pot fi separate in abilitati specifice pe care un joc le poate construi pentru copilul tau. Astfel aptitudinile fizice inglobeaza coordonarea mana-ochi, aptitudini motorii generale si aptitudini motorii fine, abilitatile cognitive cuprind intelegerea lumii inconjuratoare, recunoasterea formelor, memoria si rezolvarea de probleme, iar cele emotionale includ stabilirea de teluri si obiective si rabdarea.

puzzle fluorescent

In plus, indeplinirea unui obiectiv poate aduce satisfactie unui copil. Invingerea provocarilor cuprinse in rezolvarea unui joc puzzle ofera un sentiment de implinire si mandrie copiilor. Acest lucru presupune imbunatatirea increderii in sine si a stimei personale si ii pregateste pe cei mici pentru urmatoarele provocari ale vietii.

Astfel, aceste jocuri sunt unelte incredibile pentru invatat. Dintre toate jucariile educative, jocurile puzzle sunt cele mai versatile si mai bine conturate unelte de invatat pe care le poti achizitiona pentru copilul tau, intrucat acestea ofera diverse beneficii educationale care sustin dezvoltarea acestuia.

Data adăugării: 12/02/2015 Avantajele folosirii unei hote

Hotele de bucatarie folosesc filtre pe baza de carbune ce ajuta la indepartarea mirosurilor, vaporilor si fumului, iar apoi elibereaza un aer „curatat” inapoi in camera. Ideea este aceea ca elementele nedorite din aer raman in carbune, de aceea filtrele trebuie inlocuite.

Aceste accesorii pot oferi solutii pentru casa sunt alegerea perfecta pentru cei ce traiesc in spatii compacte. De asemenea, acestea sunt usor de instalat si ieftine. Pe langa costurile mici de inlocuire a filtrelor, costurile de intretinere sunt minime. Un alt avantaj este acela ca aceasta poate fi instalata aproape oriunde. Fie ca este vorba despre a doua bucatarie, mai mica, sau de un apartament cu spatiu limitat, hota poate fi usor si rapid instalata si nu are nevoie de un sistem de conducte.

Pe deasupra, aceasta filtreaza grasimea din aer inainte de a se aseza peste tot si de a cauza dureri de cap in timpul curateniei. In loc de a petrece ore intregi stergand suprafetele din bucatarie este mult mai usor sa apesi butonul hotei si sa opritigrasimea inainte de a se aseza.

hota

Asa cum iti pot spune multi bucatari profesionisti, gatitul fara o hota poate fi incomod. Caldura, aburi, mirosuri si fum fiind suflate chiar in fata ta iti pot pune la incercare rabdarea, doar daca nu folosesti o hota puternica ce ofera absorbirea si intretinerea unui suflu constant de aer proaspat. De aceea, fiecare bucatarie trebuie sa contina o hota deasupra aragazului.

Avand un mod eficient de a indeparta mirosurile iti permite de asemenea, o mai mare libertate in experimentarea cu diferite bucatarii, toate lucrurile pe care ai vrut sa incerci sa le pregatesti, dar nu erai sigur din cauza posibilitatii ca intreaga casa sa miroase a mancare, in zilele urmatoare. Odata ce ai instalatat o hota, nu mai este nevoie sa iti faci aceste griji. Pestele, condimentele, legumele exotice si sosurile sunt din nou posibiel odata ce mirosurile au fost eliminate.

Desigur, beneficiile pentru sanatate ale acestui accesoriu nu pot fi trecute cu vederea. Prin eliminarea excesului de umezeala si a grasimii din aer, precum si prin prevenirea formarii peliculei lipicioase ce atrage mucegaiul si bacteriile si prin incurajarea fluxului de aer proaspat, o hota instalata corect poate imbunatati considerabil calitatea aerului, nu numai in bucatarie, ci si in intreaga casa. Acest lucru este in special important pentru orice persoana cu alergii si probleme respiratorii, dar toata lumea se poate bucura de o hota. In cele din urma cine nu apreciaza aerul proaspat?


Echipa e365.ro

Data adăugării: 14/01/2015 Memoriile USB

Memoriile USB sunt cele mai importante obiecte portabile de pastrare a datelor. Acestea nu au nevoie de surse de putere externe sau de cabluri sau programe de instalare, ceea ce permite folosirea lor oriunde, cu orice computer sau laptop. Daca esti deja proprietarul unui USB stii cat de folositor este. In cazul in care nu detii un astfel de accesoriu, e365.ro iti pune la dispozitie o gama intreaga din care poti alege pe cel mai potrivit nevoilor tale.

Inainte de crearea acestor memorii stick, dispozitivele externe de stocare folosite erau Cd-urile si DVD-urile, care aveau dimensiuni fizice mai mari, dar memorie mai mica. Dispozitivele USB sunt de marimea unui deget, cu un aspect compact ce pot fi transportate cu usurinta in geanta sau in buzunar si pot avea memorie de pana la cativa zeci de gigabiti, sau chiar mai mare. Portabilitatea acestora impreuna cu siguranta datelor oferita si cu spatiul mare de stocare fac din memoriile USB alegerea inteligenta pentru orice persoana ce doreste sa mute fisiere de pe un computer pe altul sau doar sa pastreze in siguranta o a doua copie a unor informatii importante.

USB

Acest accesoriu reprezinta cel mai usor si mai rapid mod de a pastra o copie de rezerva a celor mai importante date. A-ti pierde pozele, muzica, informatiile financiare si toate celelalte informatii personale pe care le ai in memoria calculatorului din cauza unei probleme tehnice este un lucru neplacut. Un stick de memorie este cea mai ieftina si mai buna metoda de depozitare a acestora.

Putine inventii ale secolului 21 au revolutionat viata profesionala in aceeasi masura ca aceste accesorii. Fiind concepute sa ofere performante consistente si de incredere, acestea au simplificat viata a milioane de studenti, elevi, profesori, lucratori in birouri, experti IT si alti profesionisti. In plus, cele mai multe USB-uri au deja un program de protectie incorporat pentru a preveni stergerea sau scrierea peste cele mai importante date. Odata ce acestea au fost stocate pe stick, poti fi sigur ca va ramane acolo si vor fi disponibile atunci cand vei avea nevoie de ele.

Asadar, daca nu ai inca un astfel de accesoriu nu mai astepta si achizitioneaza unul chiar din magazinul nostru. Acesta isi va dovedi utilitatea si eficienta chiar de la prima intrebuintare, demonstrand ca ai facut o alegere inteleapta si o investitie buna.

Stick USB

Data adăugării: 09/12/2014 Importanta reciclarii

europubele 

In fiecare zi, tone de gunoi sunt produse de gospodarii si industrii. Acest gunoi, daca nu este gestionat in mod corespunzator poate fi o amenintare pentru calitatea vietii noastre. Managementul eficient al gunoiului si reciclarea acestuia reduce nivelul de poluare al mediului inconjurator. Unele produse pot fi reciclate sau refolosite pentru diferite scopuri. Acest lucru are un impact direct asupra resurselor naturale, conservand rezervele de lemn, apa si minerale. Procesul de reciclare reduce rata de epuizare a acestor resurse astfel incat generatiile viitoare sa beneficieze de actiunile intreprinse de noi in prezent.

De asemenea, acest proces previne poluarea prin reducerea nevoilor de a colecta noi materii prime, duce la economia de energie si reduce emisiile de gaze cu efect de sera ce contribuie la schimbarea climatica la nivel global. Reciclarea ajuta la sustinerea mediului inconjurator pentru generatiile urmatoare si este o sursa de venit pentru persoanele ce vand produsele potrivite pentru acest proces. Este de asemenea o sursa de locuri de munca pentru multe persoane, atat direct cat si sau indirect in industriile de reciclare si manufactura. Aruncarea corecta a deseurilor previne infestarea cu daunatoare, ce sunt atrase de gunoaie si pot fi purtatoare de anumite boli.

Exista cateva moduri in care putem ajuta la managementul corect al desurilor. Prima dintre acestea este achizitionarea de europubele. Acestea sunt folosite pentru colectarea gunoiului pe diferite categorii. Putem folosi una pentru produsele din plastic, una pentru materia organica, alta pentru sticla si o alta pubela pentru alte tipuri de deseuri. Acest lucru asigura sortarea cu usurinta a deseurilor reciclabile si non-reciclabile. De asemenea, ajuta la transportul cu usurinta al acestora in diferite zone.

europubela

Un alt mod in care putem ajuta la reciclare este sa fim responsabili de deseurile noastre. Europubelele achizitionate pentru diferite tipuri de gunoi trebuie utilizate corect. Deseurile trebuie aruncate in pubela corespunzatoare pentru a usura munca celor responsabili cu colectarea si transportarea lor. Este de asemenea intelept sa ii invatam acest lucru si pe copii, inca de la o varsta frageda. Acest lucru ii va insoti pe tot parcusul vietii.

Chiar daca serviciile de colectare a gunoului este responsabilitatea catorva oameni, actiunea colectiva este mai eficienta si face totul mai usor. Sta in puterea noastra sa tratam serios reciclarea si sa actionam responsabil pentru a avea o lume mai curata si cu resurse destule pentru generatiile urmatoare.

Echipa e365.ro

Data adăugării: 26/11/2014 Studiile arata ca sportul duce la imbunatatirea performantei academice


sport

Numeroase studii au demonstrat efectele pozitive pe care practicarea sportului le are asupra performantei academice, in mare parte datorita influentei eficace asupra formarii identitatii si a dezvoltarii emotionale. Astfel, activitatile sportive duc la dezvoltarea muschilor creierului. Cercetarile arata ca exista o probabilitate mai mica ca elevii de liceu care practica sport sa renunte la scoala. Participarea in activitatile fizice a fost de asemenea asociata cu completarea mai multor ani de scoala si cu note mai mari.

Intre activitatile fizice practicate pe timpul scolii si performanta academica exista o asociatie pozitiva. Astfel, sportul afecteaza performantele elevilor printr-o varietate de mecanisme psihologice, cognitive, emotionale si de invatare directe si indirecte. In mod similar, participarea in activitati intrascolare sportive sau in sporturi de echipa sau individuale, precum si in alte programe extracuriculare nu influenteaza in mod negativ performantele scolare ale elevilor sau ale studentilor.

sports

Miscarea, precum practicarea fotbalului, a tenisului sau a baschetului, poate afecta fiziologia creierului prin cresterea nivelului de oxigenare a acestuia, prin cresterea productiei de neurotrofine, prin imbunatatirea circulatiei sangelui, prin cresterea numarului de celule nervoase din hipocamp, prin imbunatatirea nivelelui neurotransmisiei, prin dezvoltarea conexiunilor nervoase, prin cresterea densitatii retelei neuronale si prin cresterea tesutului cerebral. Aceste schimbari pot fi asociate cu imbunatatirea atentiei, cu o mai buna procesare, stocare si extragere a informatiei, cu cresterea afectiunii si cu reducerea senzatiilor de durere si de lacomie. Un nivel crescut al energiei si petrecerea timpului in afara salilor de clasa pot duce la scaderea nivelului plictiselii, rezultand in cresterea atentiei in timpul orelor. Astfel, sportul duce la relaxarea pe termen scurt acompaniata de o mai mare capacitate de concentrare, o mai mare creativitate si o memorie mai buna, o stare de spirit mai pozitiva si abilitati imbunatatite de rezolvare a problemelor.

Sportul ofera copiilor si tinerilor oportunitati de a se angaja in relatii valoroase si pozitive cu adultii, care sunt in special importante atunci cand lipsesc din cadrul familial de acasa. Asadar, pentru copii care sunt izolati sau care nu sunt inclusi in activitatile fizice este o oportunitate pierduta, intrucat acestia vor fi privati de participarea in ocupatii care ii pot ajuta sa invete sa isi controleze si sa isi reglementeze comportamentul. Sportul ofera oportunitatea copiilor de a naviga si de a negocia intre bine si rau intrucat acestia invata sa interactioneze cu colegii si cu adultii.

Echipa e365.ro

Data adăugării: 05/11/2014 8 sfaturi pentru planuirea petrecerii perfecte pentru copilul dumneavoastra

Daca planuitul unei petreceri pentru copii vi de pare un lucru ce necesita efort si timp, echipa e365.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva sfaturi utile pentru a va usura aceasta sarcina. Va vom arata in cele ce urmeaza cat de simplu este sa puneti laolata o petrecere absolut uimitoare fara a fi nevoiti sa va straduiti foarte tare:

1. Trimiteti invitatiile online. Acum nu mai este nevoie sa pierdeti prea mult timp cu construirea invitatiilor. Intrucat toata lumea are acces la internet si la cel putin o retea de socializare puteti trimite invitatii electronice atat prietenilor copilului dumneavoastra cat si parintilor acestora online.

2. Alegeti o tema. O tema poate fi de folos in planuirea petrecerii. Chiar daca nu este absolut necesara, aceasta este distractiva si poate duce la decoratiuni creative, jocuri si mancare tematice.  

3. Articolele decorative pentru petrecere le puteti achizitiona direct din magazinul nostru online. Va punem la dispozitie vesela cu imprimeuri cu personajele preferate ale celor mici, numeroase modele de baloane, coifuri pentru petrecere, bannere si multe alte accesorii si decoratiuni pentru ca petrecerea copilului dumneavoastra sa fie perfecta.

Petrecere copii

4. Serviti mancarea favorita a copilului dumneavoastra. Nu trebuie sa pregatiti un meniu sofisticat, alegeti doar ceea ce ii place fiului sau fiicei dumneavoastra cel mai mult si asigurati-va ca este de ajuns pentru toata lumea.

5. Cumparati un tort. Daca nu va pricepeti la copt, puteti cumpara tortul. Copiilor nu le pasa cine a facut prajiturile, atata timp cat sunt delicioase. Daca doriti totusi sa adaugati o nota personala puteti opta pentru un tort simplu, pe care sa il ornati acasa.

6. Invitati un prieten talentat. Daca cunoasteti pe cineva care poate face animale din baloane, poate picta fetele celor mici sau poate face trucuri magice, asigurati-va ca va fi la petrecere. Copii adora toate aceste activitati.

7. Alegeti activitati clasice. Activitati precum piñata, cursele cu oua in lingura si dansul sunt foarte distractive, in special pentru copii. De asemenea, sunt usor de organizat. Pentru o petrecere scurta probabil va trebui sa planuiti doar una sau doua astfel de activitati.

8. Amintiti-va ce este cu adevarat important. A avea o petrecere este mai important decat a nu avea nimic; prietenii sunt mai importanti decat decoratiunile; a avea parinti care sunt incantati si carora le pasa de sarbatorirea copiilor este mai important decat a avea parinti care se streseaza pentru fiecare mic detaliu. Faceti cum simtiti ca este mai bine si distrati-va.

Echipa e365.ro

Data adăugării: 27/10/2014 Construiti-va propriul iaz

Pentru cei ce iubesc sa isi petreaca timpul liber pescuind, dar carora nu le place sa strabata un drum prea lung pentru a practica acest sport am pus laolata un ghid care sa va indrume in construirea unui iaz chiar in curtea dumneavoastra.

Pasul 1: Desemnati locul potrivit pentru iaz. Acesta trebuie sa fie destul de mare pentru ca pestii sa poata inota.

Pasul 2: Verificati daca pamantul este potrivit: sapati o groapa si turnati apa in ea. Cu cat dureaza mai mult ca apa sa se scurga in pamant, cu atat mai bine.  Daca pamantul nu este bun, sariti direct la pasul 4, in caz contrar urmati pasul 3.

Pasul 3: Sapati o groapa in locul ales.

Pasul 4: Daca pamantul nu este potrivit pentru apa, dupa ce ati sapat groapa puneti pe fundul ei un strat subtire de material precum plastic, nisip sau ciment. Asigurati-va ca arata cat mai natural.

Iaz

 

Pasul 5: Saditi plante de apa. Multi pesti mananca plante acvative in habitatul lor natural. Pentru a le planta fara a le strica radacinile, luati radacinile in mana si faceti un „con” cu degetele in jurul lor. Scufundati mana in pamant si desfaceti degetele. Acest lucru va permite radacinilor sa se imprastie inainte de a fi acoperite. Aranjati-le in asa fel incat sa existe spatii pentru ascuns, astfel incat pestii mici sa se poata ascunde de pradatorii mai mari.

Pasul 6: Adaugati apa. Puteti face asta in 2 moduri: fie asteptati sa ploua, fie umpleti groapa manual, folosindu-va de un furtun sau de galeti cu apa. Daca folositi galeti nu uitati sa le atasati o funie pentru a le scoate cu usurinta din groapa. Asigurati-va ca pH-ul apei si proprietatile acesteia sunt potrivite. Apa imbuteliata contine clor pentru a distruge germenii, insa acesta va distruge si bacteriile bune necesare iazului. Pentru a construi mediul perfect folositi produsele profesionale pentru conditionarea iazului.

Iaz

 

Pasul 7: Lasati apa sa se linisteasca inainte de a pune pestii in iaz. Asigurati-va ca detineti specii care nu se vor omora intre ele si care sunt comestibile. Adaugati si specii care sa va tina iazul curat, precum crevetii sau racii. Acestia vor avea nevoie de pietre sub care sa se ascunda. Inainte de a adauga pestii, asteptati ca acestia sa se adapteze apei. In acest sens trebuie sa ii puneti intai in apa lor originara si sa adaugati treptat apa din iaz, pana cand cea din urma o va inlocui in totalitatea pe cea dintai.

Pasul 8: Bucurati-va de noul dumneavoastra iaz!

Echipa e365.ro

 

Data adăugării: 13/10/2014 Beneficiile unei biciclete eliptice

Bicicleta eliptica a fost initial conceputa de un inventator care a venit cu ideea miscarii eliptice in timp ce isi filma fiica alergand pe langa masina. Aceasta miscare de alergare a fost inclusa intr-un aparat care presupune aceleasi beneficii, dar nu streseaza incheieturile la fel de mult ca alergatul. Un studiu a dovedit ca oxigenul utilizat, formarea de acid lactic, bataile inimii si efortul fizic masurate pe o bicicleta eliptica sunt aceleasi cu cele masurate in timpul exercitiilor de alergare, si exercita, de asemenea, mai putina presiune pe incheieturile picioarelor. Un alt studiu a comparat activitatea musculara a cvadricepsilor si a tendoanelor in timpul mersului pe jos, in timpul mersului pe banda, pe bicicleta stationara si pe bicicleta eliptica. S-a dovedit ca cea din urma presupune utilizarea mai intensa a cvadricepsilor si o mai mare coordonare intre cvadricepsi si tendoane decat oricare dintre celelalte tipuri de exercitii. Luand in considerare faptul ca cei mai multi oameni au cvadricepsii mai slabi decat tendoanele, acesta este inca un beneficiu al utilizarii acestui aparat, in special daca alergati sau faceti ciclism cu regularitate si doriti muschi proportionati.

Mai mult, in comparatie cu mersul pe jos, exercitiile pe bicicleta eliptica activeaza mai multe grupe de muschi, precum gluteus maximus (muschii dorsali) si vastus lateralis (muschii coapselor exterioare) cu o utilizare mai mica a tendoanelor. De asemenea, cu cat cresteti marimea pasului cu atat veti arde mai multe calorii, fara a simti ca lucrati mai intens.

bicicleta eliptica

Printre modelele de biciclete eliptice exista si acelea care includ miscarea armelor, a umerilor, a pieptului, a bicepsilor si a tricepsilor, care pot fi incorporate simultan pentru exercitiile fizice cardiovasculare. In plus, postura dreapta utilizeaza mai multi muschi principali, iar daca mergeti fara sa va sprijiniti mainile, va puteti imbunatati si echilibrul si postura. Pe scurt, puteti castiga timp lucrand muschii din partea superioara si din partea inferioara a corpului, in timp ce faceti exercitii cardiovasculare, imbunatatindu-va in acelasi timp si echilibrul. 

In comparatie cu banda de alergat, bicicleta eliptica este mai usor de mutat si este un mod grozav de a face economie de spatiu, intrucat aceasta din urma de poate plia si poate deveni foarte mica, putand fi depozitata cu usurinta. Asadar, daca sunteti in cautarea unui aparat de exercitii care sa aiba aceleasi rezultate ca banda de alergat, dar care sa nu va solicite tendoanele si sa fie si usor de depozitat, optati pentru un astfel de aparat, care indeplineste toate aceste conditii.

Echipa e365.ro

Data adăugării: 06/10/2014 Cuptorul cu microunde- Accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie

Cuptoarele cu microunde moderne, pot face mult mai mult decat sa decongeleze un kilogram de carne sau sa incalzeasca o cana de cafea. Cele mai multe modele au setari speciale care le permite sa faca orice, de la coacerea automata si perfecta a unui cartof, pana la decongelarea unui intreg curcan fara a-l gati partial.

Un cuptor cu microunde va poate scuti de foarte mult timp petrecut in bucatarie.  Poate decongela carnea pentru cina in cateva minute sau poate gati o garnitura din oprez sau cartofi atunci cand cuptorul electric este ocupat. Este de asemenea foarte folositor pentru re-incalzirea resturilor de mancare, pentru gatirea la aburi a legumelor, si bineinteles, pentru a face floricele. Unele cuptoare ajung sa aiba convectie dubla fata de cuptoarele normale, putand fi astfel folosite chiar si la copt.

Atunci cand v-ati decis sa achizitionati un cuptor cu microunde este bine sa aveti in vedere cateva criterii, precum spatiul pe care il aveti la dispozitie in bucatarie, functiile de care aveti nevoie la cuptor, si capacitatea acestuia.

Spatiul pe care il aveti la dispozitie in bucatarie este un criteriu important atunci cand vine vorba despre cuptorul cu microunde, intrucat trebuie sa luati in considerare nu numai dimensiunile acestui aparat, dar si spatiul de care aveti nevoie pentru manevrarea lui. De asemenea, cuptorul cu microunde trebuie sa aiba spatele liber pentru a se putea aerisi. Este important, de asemenea, ca aparatul sa fie conectat la o priza cu impamantare si sa nu fie in dezechilibru sau in pericol de cadere.

Nevoile dumneavoastra sunt cele care ar trebui sa determine modelul de microunde pe care il achizitionati. Astfel, trebuie sa aveti in vedere alimentele pe care le consumati de obicei. Daca activitatile dumneavoastra se rezuma la dezghetarea de alimente sau incalzirea mancarii, atunci o sa va fie de folos un cuptor cu functii de baza, in schimb, daca doriti sa gatiti, este bine sa alegeti un cuptor cu functia grill sau chiar rotisor, sau coacere. Daca tineti regim sau aveti un stil de viata sanatos, bazat pe o dieta fara grasimi, atunci un cuptor ce prezinta optiunea de a gati cu aburi va fi perfect pentru dumneavoastra.

cuptor microunde Samsung

Un alt detaliu important este capacitatea cuptorului, care este determinata in special de functiile pe care acesta le indeplineste. Astfel, functii mai complexe inseamna un cuptor cu capacitate mai mare. De asemenea, capacitatea cuptorului determina dimensiunile acestuia.

Asadar, in momentul cumpararii unui astfel de accesoriu pentru bucataria dumneavoastra, trebuie sa aveti in vedere toate aceste criterii enumerate mai sus. E365.ro va pune la dispozitie diferite modele de cuptoare cu microunde din care puteti alege, in functie de nevoile personale.

Echipa e365.ro

Data adăugării: 25/09/2014 Periferice pentru orice birou

Modul in care este amenajat un birou are o influenta negativa sau pozitiva asupra celui/celor care isi desfasoara activitatea in el sau chiar asupra clientilor. Pentru a nu deveni un loc iritant si obositor si mai ales pentru a nu ingreuna modul de desfasurare a activitatilor, acesta trebuie sa fie amenajat si echipat in functie de activitatile desfasurate dar luand in considerare si opiniile celor ce isi petrec o mare parte din timp acolo.

Asadar, in organizarea unui birou trebuie sa se aiba in vedere atat amenjarea acestuia cat si dotarea cu echipamentele necesare.

Intrucat primirea informatiilor prin diverse forme si prin intermediul unor canale de comunicatii diferite cum ar fi: posta, telefon, posta electronica sau altele,  este foarte importanta, e365.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu echipamente de inalta calitate, indispensabile activitatilor de birou. Asadar, va punem la dispozitie o categorie variata de periferice dintre care: scannere, memorii USB, imprimante laser, multifunctionale laser, faxuri, calculatoare de birou, videoproiectoare si consumabile dar si preturi foarte avantajoase pentru oricare dintre acestea.

Consideram ca primirea informatiilor, inregistrarea, pregatirea, comunicarea si pastrarea acestora este foarte importanta, fapt pentru care va oferim echipamente moderne la cele mai avantajoase preturi.

Iata cateva dintre echipamentele folosite in telecomunicatii si care ar trebui sa faca parte din orice birou modern in care rezultatele sunt foarte importante.

Faxul - este un fotocopiator ce transmite imagini sub forma digitala. Putem spune ca faxul este un modem, un scanner si o imprimanta intr-o singura unitate, utilizat in scopul de a transmite imagini prin intermediul telefoniei. Intrucat acesta indeplineste numeroase functii, este recomandat sa faceti cea mai buna alegere atunci cand il achizitionati.

Imprimanta - se incadreaza in categoria perifericelor de iesire si este folosita pentru transpunerea informatiei (un document, o poza, un articol, e-mail sau orice fisier grafic) din calculator pe hartie. Imprimantele se clasifica in functie de mai multe criterii, asadar sunt de mai multe tipuri: imprimanta matriceala, imprimanta laser, imprimanta cu jet de cerneala, imprimanta cu imprimare termica.

Scanner – acest aparat are rolul de a scana optic imagini analogice, texte tiparite, etc. Este frecvent intalnit in birouri  iar pentru scanari in masa se foloseste alaturi de diferite dispozitive ajutatoare.

Acestea sunt doar cateva din aparatele ce nu trebuie sa lipseasca dintr-un birou, pentru a descoperi si altele va asteptam in magazinul nostru online.


Echipa e365.ro

 

În curs de procesare...
Up